Köpenhamnssagan bland topp 10!

Shit, det trodde jag inte! Att min knasiga lilla saga om vår första vecka i Köpenhamn skulle komma bland de topp 10 bästa på skrivartävlingen på backpacking.se. Undrar vad motiveringen var egentligen, de kanske fick sig ett gott skratt kan jag väl hoppas i alla fall. Jag och Chrisse fick i alla fall ett par asflabb-attacker nyss när vi läste igenom den, vi har redan lyckats glömma de där roliga detaljerna som faktiskt hände! Sjukt kul att den blev uppmärksammad!

Köpenhamnssagan:

Konsten att åka dansk bergochdalbanaShare

0 thoughts on “Köpenhamnssagan bland topp 10!

  1. Vad glad jag blir att du vill skriva. Gammelmormor och jag har alltid gillat att skriva om händelser och resor. Jag hjälper dig gärna, hösten är mörk och lång och jag har ingenting annat att göra, kram till er båda

  2. Va häftigt! Haha nej det kanske man inte hade trott men det var en rolig saga där det hände en massa roliga, lustiga, konstiga saker på samma gång med ett lyckligt slut som i alla bra sagor. Du skriver riktigt bra hörru! Tycker verkligen du ska satsa på något med det i framtiden 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *