PR POLICY


Jag har en stark drivkraft av att kunna dela med mig av mina tips och erfarenheter. Jag vill hjälpa andra i min omgivning att få ut det mesta av sina resor och äventyr. Därför är jag så tacksam att jag kan nå ut till mina läsare via den här bloggen.

För att jag ska kunna ta mig tiden att producera innehåll och guider i form av text och professionella fotografier gratis till mina läsare så gör jag ibland betalda samarbeten. Jag är medlem i Influencers of Sweden, Sveriges intresseorganisation för influencers, och följer de lagar och riktlinjer som finns för bloggar.

 


>> TEXTER OCH ÅSIKTER ÄR ALLTID MINA – DE KAN INTE KÖPAS OCH PÅVERKAS ALDRIG AV FÖRETAG ELLER REKLAMSAMARBETEN <<

 

REKLAMSAMARBETEN

Mina reklamsamarbeten är alltid noga utvalda för att matcha mina intressen och värderingar, men också för att passa bloggens nisch och vara av relevans för mina läsare. Jag gör endast samarbeten med företag och produkter/tjänster som jag själv tror på och vill rekommendera vidare.


 

ANNONSLÄNKAR

En annonslänk är en länk som ger mig några procent av försäljningen ifall du klickar på länken och handlar något via den. När jag använder mig av annonslänkar gör jag det till produkter som  jag hur som helst ändå rekommenderar. Jag ger dig mina bästa tips på produkter som fungerar bra för mig. I gengäld får jag en slant för det – win-win!


 

PR-UTSKICK

PR-utskick i form av produktprover och recensionsexemplar mottas gärna då det är relevant för bloggen. Omdömen eller recensioner kan dock ej köpas och jag förbehåller mig alltid rätten att själv bestämma vad jag skriver om. Det jag skriver om innehåller min personliga upplevelse och mina åsikter.


 

COPYRIGHT

Innehållet på bloggen är skapat av mig om inte något annat anges. Material från bloggen får användas och spridas vidare så länge det framgår tydligt vem som är upphovsskaparen och tillsammans med en klickbar länk till mig. Undantag kan ske vid fall då det handlar om PR eller marknadsföring – kontakta mig i så fall för tillåtelse innan publicering.


 

Kontakta mig på emeliestravels@gmail.com vid frågor eller oklarheter, eller läs mer om samarbeten och sponsrade inlägg här.