» EN AV SVERIGES ÄLDSTA RESEBLOGGAR


Jag är en Umeå-baserad kreatör, bildbehandlare och fotograf som älskar att se världen med äventyr i sikte och kameran i högsta hugg. Den här bloggen är delvis för dig, men även väldigt mycket för mig. Jag startade bloggen 2008 för att ha en plats att samla mina tankar och skriva ned mina upplevelser för att minnas detaljer för evigt. Sedan dess har jag samlat otroligt mycket tips och tankar. Jag hoppas att det inspirerar dig att uppfylla dina drömmar!


Det här är en plats för berättelser. En bild säger mer än tusen ord sägs det men en bild berättar aldrig hur resan dit var. Jag har en passion för att dela med mig av ögonblick men även att dela med mig av berättelsen bakom bilden. Jag vill berätta om både bra och dåligt, och lyfta fram små detaljer som gör varje ögonblick unikt.


Utöver mitt behov av att uttrycka mig och ha en egen plats att få utlopp för min kreativitet på hoppas jag att den här bloggen kommer att vara till nytta för dig. Ett verktyg du kan använda för reseplanering eller inspiration för att nå dina drömmar!


  • Instagram
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Pinterest

 

Är du intresserad av att jobba med mig? Skicka ett mail på emeliestravels@gmail.com


»  Se mina tidigare samarbeten och tjänster som jag erbjuder härKebnekaise topptursbestigning