Äntligeeeen!!!!!

JAAAAAAAAAAA gipset är borta!!!! Igår kväll träffade jag doktorn ute på krogen och berättade att jag inte hade ont alls längre, och han sa att jag skulle komma så skulle vi ta bort det. Så jag var precis där och han sågade bort det, men jag kände att det kanske inte alls hade läkt så som jag trodde. Eller så kändes det konstigt för att alla muskler är borta… Men jag fick i alla fall en skena som ska sitta på i 3 veckor, och nu kan jag ialla fall tvätta mig och använda en massa kläder som jag inte har kunnat få på mig. Skönt!

Share

0 thoughts on “Äntligeeeen!!!!!

 1. Grattis Mli. Var nu lite försiktigt så att skadan inte går upp igen. Styrketräning??????kanske.
  Jag kan fårstå att det känns ovant men det går över.
  Ni har sol & -15 vi har lika kallt här med snö fall.
  Chrisse körde en hopptävling i dag och VANN.
  Kram
  Pappa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *