Vår vardag har ”lugnat” ner sig lite

För att klargöra min lilla saga så kan jag ju berätta att allt jag skrivit om faktiskt har hänt. Jag har inte hittat på någonting men jag kanske har överdrivit vissa bitar lite. Vi bodde aldrig i Christiania, men typ en gata ifrån, tex. Sagan handlar alltså om hur sjuk vår första vecka i Köpenhamn var. Men nu har det som sagt lugnat ner sig lite och vi har hängt mycket i Kongens Have, en supernice park knökfull med folk som picknickar och dricker rosévin. Det är en massa saker som händer hela tiden, vi har varit på en Carneval i Fælledparken och tittat på olika shower, det är sandslottsfestival och imorgon börjar Distortion, då gatorna förvandlas till en enda stor fest. Nu återstår bara att försöka hitta lite vänner, det är inte så lätt som när man gör säsong där alla finns runt omkring en hela tiden. Vi har ju lyckats få en del kontakter i och med vår desperata lägenhetsjakt så vi ska nog bara bo in oss lite så löser sig väl det också! (Är det någon av er all som läser detta som är i Köpenhamn just nu, hör av er så hittar vi på nått!)

Share

0 thoughts on “Vår vardag har ”lugnat” ner sig lite

  1. Kul att se att du använder din fina röda jacka! Har nog aldrig sett den på förut. Fina bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *