Köpvillkor


Emeliestravels.com och Mli.P Retouch är en del av Polcirkelns Entreprenad AB. Vi driver ett E-handelsföretag som säljer posters, tjänster inom fotografi, bildbehandling, webbartiklar och erbjuder konsulttjänster inom byggtjänster och godstransporter på väg. Företaget har sitt säte på Skogsallén 17, 922 66, Tavelsjö. Organisationsnummer: 556968-0084.


Priser och betalning

Du måste vara 18 år eller äldre för att kunna genomföra en beställning på emeliestravels.com. När du gör en beställning så accepterar du våra villkor.

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Vid beställningar med leveransadress utanför Sverige betalas alla kostnader som tillkommer utöver normala inrikesfrakter inom sverige, eventuella tullkostnader och skatter av dig. På beställning med leveransadress utanför EU debiteras du inte svensk moms.


Klarnas betalningsalternativ

Tillsammans med Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi betalningsmetoden Klarna Checkout som inkluderar fakturadelbetalningkortbetalning och direktbetalning.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med Klarna. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt den nya GDPR-lagen vissa rättigheter om den information som vi har registrerat om dig. Läs mer om vår Integritetspolicy här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

För mer information om Klarna Checkout och om Klarna hittar du här och du kan läsa deras användarvillkor här.


Avbeställning

Avbeställningar via mail riskerar hinnas printas innan mailet lästs av någon. Ring Emelie på 0703188340 för bästa chans att hinna avbeställa innan printen tillverkats. Efter att dina motiv är printade godkänner vi inte längre avbeställning eftersom produkten är producerad just för dig och inte går att sälja vidare.


Har jag ångerrätt?

En produkt som tagits fram enligt kundens specifika specifikationer är befriad från konsumentens rätt att häva köpet under lagen om Svenska distansavtal. Därför godkänner vi inte ångerrätt på ordrar tillverkade på beställning. Detta eftersom din order är specifikt tillverkad just för dig och inte går att sälja vidare efter att den är klar. På varor som inte är tillverkade på beställning gäller 14 dagars ångerrätt.


Vad händer om jag inte är nöjd?

Är det en synlig skada som har inträffat innan att leveransen är mottagen går produkten att reklamera. Mejla i sådana fall till emeliestravels@gmail.com.

Om det visar sig att produkten är skadad återbetalas konsumenten fraktkostnad och får utskickad en ny lika produkt där vi står för frakten. Du skickar tillbaka produkten så vi kan undersöka vad som blivit fel sedan gör vi en ny.

Fel som går att reklamera är till exempel om din produkt inte överrensstämmer mot beställning, tex har är fel storlek, material eller på något annat sätt inte överensstämmer med vad du beställt. Fel som inte går att reklamera är fel som beror på att exempelvis din skärm inte är kalibrerad.


Hur lång tid tar leveransen?

Efter print skickas bilderna där vi använder oss av en enhetsfrakt oavsett hur många eller hur stora printar du beställer. Normalt sett skickas din beställning efter en till två dagar efter vi mottagit din beställning.