JOBBA MED EMELIE’S TRAVELS


MINA TJÄNSTER

Som fotograf och bildbehandlare skapar jag innehåll i form av fotografier, researtiklar och inlägg på Instagram. Nedan är några exempel. Mina typiska läsare är jämt fördelade mellan tjejer och killar i 20 – 35 års åldern med en aktiv livsstil som är intresserade av extremsporter, resor och friluftsliv. Denna målgrupp är köpstark och vill gärna hitta nya och intressanta produkter. 

Representerar du ett företag som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Jag hittar gärna ett bra upplägg tillsammans med er. Hör av er på emeliestravels@gmail.com.


___

FOTO

Som fotograf har jag samlat på mig mängder med fångade ögonblick världen över. Jag säljer arkivbilder, posters och foton vid uppdrag. Kontakta mig om du sett en bild du är intresserad av att köpa.

RETUSCH & COLOR GRADING

Fullutbildad på Europas enda skola för digital bildbehandling arbetar jag idag som professionell retusch artist. Jag kan fullfölja dina kreativa idéer inom bild, allt ifrån retusch till färgtoning.

ARTIKLAR

Med över 10 års erfarenhet som bloggare skapar jag innehåll med känsla från verkliga händelser och personliga rekommendationer om produkter som tilltalar mig och mina läsare.

_


SAMARBETEN

Jag skapar sponsrat innehåll i syfte att öka kännedomen om en destination, produkt, tjänst eller varumärke. Allt sponsrat innehåll annonsmärks enligt marknadsföringslagen. Läs mer om min PR Policy här.SAMARBETSPARTNER 2019 – 2020

Under 2019 – 2020 var jag stolt samarbetspartner med Outnorth inom kategorin Outdoor. Jag tog fram produktrecensioner som har förenklat äventyret för mig och mina läsare ute i naturen.


KARÜN WORLD-AMBASSADÖR SEDAN 2017

Jag står bakom Karün Worlds budskap till 100% och sprider med glädje deras visioner om deras produkter. Karüns idé är att återanvända material som idag går till spillo, som t.ex fiskenät och fallna träd. De tar vara på dessa material och skapar solglasögon av det. Fiskenät är ett väldigt hållbart material och fungerar perfekt för min aktiva livstil.


PRESS & GÄSTINLÄGG

__

2020 – Modell för Fristads Outdoorkollektion

2017 – Intervjuad av Metro

2017 – Vinnare av ”Bästa långfilm” på Huyndai Cup 2017

2017 – Stipendiemottagare av Molanders Stipendiat

2017 – Bästa fotomontage i Wacom tävlingen 2017

2017 – Vinnare av ski & sail tävlingen Love in the Mountains med Addnature

2017 – Intervjuad av Moderskeppet här & här

2016 – Gästinlägg Freeride.se

2016 – Vinnare av ”Bästa långfilm” på Huyndai Cup 2016

2016 – Intervjuad av P5, Sveriges Radio

2016 – Radio gäst i P5, Sveriges Radio

2015 – Intervjuad av Moderskeppet

2015 – Gästinlägg  travellink.se

2014 – Veckans blogg hos blogg.se

2014 – Veckans blogg hos reseguiden.se

2010 – GästinläggBackpacking.se


RECENSIONER 

» Måste bara säga, GRYMT bra blogg, riktigt häftigt det du håller på med. Det var exakt en sån här informativ reseblogg jag letade efter inför min resa till Sydamerika. Keep up the good work!!
– Mvh framtida backpacker 2019-12-24

» Detta kan ha varit det bästa jag läst hittils om australien på nätet!
 Joakim 
» Hej Emelie! Jag hittade din kanadaguide och har nu suttit fastklistrad vid din blogg i flera timmar och imponerats av alla häftiga resor du gjort! Jättekul att läsa och kanonfina bilder!
– Anna 

» Hola! Vilken as cool blogg du har! Tur jag hittade den här för denna är ju som Bibeln för backpackers! Mycket inspirerande, bra tips och bra skrivet. Detta kommer jag ha nytta av i mina resdagar. Tack så mycket!
– Christofer 
» Hej Emelie! Jag hittade din kanadaguide och har nu suttit fastklistrad vid din blogg i flera timmar och imponerats av alla häftiga resor du gjort! Jättekul att läsa och kanonfina bilder!
 Anna 

» Fantastiskt bra guide för en fundersam äventyrare! Tack så hemskt mycket. Hjälpte mig otroligt mycket!
– Malva 

NOMINERINGAR

___

___


MEDLEM I

___