NYHET – Working Holiday Visum till Japan


» INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR. LÄS MER HÄR«

Här kommer goda nyheter till dig som är sugen på att jobba i Japan! Japanska ambassaden i Sverige berättade nyligen om att Working Holiday visumen till Japan är möjliga att söka från och med 5 mars 2020.

2019 blev svenska och japanska myndigheter eniga om att öppna upp för svenskar i åldern 18 till 30 år att jobba i landet på ett Working Holiday visum. Arbetsvisumet gör det möjligt för dig att stanna och jobba i Japan i upp till ett år.


Working Holiday Visum till Japan

GoXplore har satt ihop Sveriges första Work & Travel program till Japan. Eftersom deras kollegor i Norge redan haft möjlighet till Work and Travel visumet så har de etablerade kontakter och samarbeten sedan tidigare på plats i Japan. Därför kan de faktiskt garantera jobb inom vissa placeringar.


LÄS ALLA INLÄGG OM JAPAN HÄR


Working Holiday Visum till Japan

Du kan till exempel jobba som snowboardinstruktör, mountain biking- och yoga-instruktör, jobba på hotell, på skidort, i butik, restaurang eller tex. engelsklärare. Dessutom ingår språkkurs så att du snabbare kan göra dig förstådd och förstå japanska.

Detta är helt klart en upplevelse som du inte får missa om du är mellan 18-30 år och är sugen på att jobba utomlands! Läs mer om allt detta på hemsidan hos GoXplore.


Working Holiday Visum till Japan

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *