Fotoskolan STHLM

YEEES!!! Jag kom in! Äntligen, satan vad jag har kämpat för detta kan jag lova. Och på det senaste året har det hänt sjukt mycket. Men det känns helt rätt fortfarande, trots att jag redan har börjat jobba som bildbehandlare på tre olika ställen. Jag längtar efter att få lära mig mer, så kul tycker jag att det är. 
 
 

Jag bjuder på lite kossor och syskonporträtt. Jag har äntligen blivit godkänt på Shutterstock.com så att jag kan sälja lite bilder. Väldigt svårt att uppnå deras krav på kvalité men nu gick det tillslut. Denna kossan fick vara med bland andra. Kolla mitt portfolio här.

 
 
De här kossorna har flyttat in i hagen där jag brukar springa. De känns som små Mammutar från typ stenåldern. De är väldigt nyfikna och vill springa efter mig. Jag är rädd för hornen. Men de ser ju ut som snälla, torktumlade nallebjörnar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Fotoskolan STHLM

  1. GRATTIS från mormor. Du är sjukt bra på att ta bilder av kossor (och dina syskon). Kram

  2. Grattis! Trevlig blogg du har. Kul att se någon som hittat det hon vill göra och även lyckas komma in på en utbildning för det. Fortsätt med bloggandet även om du inte kommer resa lika mycket framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.