Færdigflyttad

Nu har vi æntligen flyttat!! Så jævla skønt att komma hem till en ny fræsch lægenhet med eget rum!! Och skitfin utsikt också! Lægger upp lite bilder på lægenheten senare.

Det har varit otroligt mycket på jobbet den senaste tiden- och mycket dricks! I onsdags blev Ryan sjuk på jobb och jag stod helt ensam med en proppfull bar och overfull lokal! Det var helt sjukt mycket kaos och jag høll på att kollapsa…

Sedan har jag hunnit med en nissefest också, men Eilefs personalen. Mer om det och bilder kommer nær jag får min dator nu till jul! (Det ær svårt att uppdatera nær man varken har dator eller internet)

På måndag bær det av till morfar i Gøtene før att fira jul!

Share

0 thoughts on “Færdigflyttad

 1. Hej Emelie!

  Roligt att läsa din blogg (Smygläser rätt ofta)

  Hoppas du har det bra i Oslo.

  Vad händer på Nyår?

  Är det något drag i Oslo för då kanske jag kidnappar Linn och hälsar på ;P

 2. Mormor och Hans träffade hela klanen i lördags i Älby. Även Annikas var där. Hoppas ni får kul och lugnt hos morfar. GOD JUL från Mormor och Hans

 3. Hej Lisen! Vad kul att du läser min blogg, det visste jag inte! Det är riktigt bra i Oslo, hur kul som helst faktiskt! Självklart kan ni komma och besöka mig, det är verkligen värt ett besök! Urmysig stad med mycket bra festställen och snygga killar! Hur går det hemma då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *