Äntligen hittat jobb på bar i Magaluf!

Nu har jag faktiskt äntligen lyckats få mig ett jobb! Mitt i när jag var som mest övertygad om att jag inte skulle få något jobb och började fundera på att dra hem. Jag började i Måndags på en kareokepub som heter The OK Bar. Restaurangen är brittisk men ägd av en liten spanjor vid namn Pepe. Jag får göra allt möjligt där; stå i baren, ta beställningar av både mat och dricka vid borden och stå och locka in folk från gatorna. Problemet är bara att jag bara ska jobba tre dagar i veckan. Jag ska försöka få jobb på en annan bar – Mojito´s också, så ska det väl lösa sig.


ÄR MAGALUF NÅGOT FÖR MIG?

Jag kan fortfarande inte riktigt komma på om jag gillar det här eller inte. Jag har trott att jag varit lite nere för att jag inte fått något jobb, men jag tror faktiskt inte att det här riktigt är min grej. Allt är så himla ytligt. Ibland är det skitkul, och ibland suger det. Men jag blir nog kvar här tills lägenhetskontraktet går ut och det är typ om 6-7 veckor.


HÅRT ATT JOBBA I VÄRMEN

Det är så galet himla kollosalt varmt. Jag smälter bort, men borde väl inte klaga. Men att jobba på dagarna i den här värmen är som att bada sig själv i svett. Jag har ingen energi, jag orkar ingenting! Det låter som att jag inte har kul här på Magaluf, men det är det ju. Jag måste bara komma till rätta i mig själv igen, jag tror jag har tappat bort mig lite i allt det ytliga här borta.


 

Share

0 thoughts on “Äntligen hittat jobb på bar i Magaluf!

  1. Hur gick det med intervjun du skulle ha på en resturang idag?

  2. bra jobbat, visste att du skulle få ett jobb som passade dig bättre! Men om du inte tycker det är kul så ska du inte pina dig själv, jag vet för jag gjorde samma sak förra året. Och även fast man tycker att det borde vara kul och man kommer in i det så kan det ju tyvärr va så att man inte gör det. Och då mår man inte bra… Det finns andra saker man kan göra som passar en mycket bättre! Hoppas du har det bra, puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *