Mycket jobb!

Nu har Anna och Frida kommit hem igen efter utlandsresa och hembesök i Sverige. Över två veckor har gått och vi har jobbat ganska mycket. I fredags var gången för mig i bar! Det gick riktigt bra och det var väldigt mycket folk. Och kul som fan! jag kom hem runt halv 6 på morgonen, lagom till att Emma skulle upp till jobbet nästan… Ganska bra med dricks fick jag också =) I söndags och måndags jobbade jag på M3, restaurangen som ligger precis utanför där vi bor. Det gick bra, men det händer inte så mycket där, väldigt lite folk… Mest bara gamla stammisar som luktar alkis. I söndags kom också Emmas kompis Elin som ska jobba här också, och igår var hon och kollade på en lägenhet som hon och Jenkan ska bo i en bit härifrån.

Igår jobbade jag på Eilefs och fick klara det mesta själv, jag lärde mig nästan hela köket. Idag ska jag öppna själv och jobba några timmar i bar, kök och servering helt själv, känns bra att man redan får sådant ansvar! 
 
Malmökillarna har åkt hem, de gav upp men lämnade kvar en Flair-flaska så jag och Emma kan lära oss att kasta flaskor bakom baren!

Juste, intervjun på Latter!! Vi var där igår, det är en jättefräsch krog med stand-up shower och ägaren är riktigt snygg! Han tyckte att vi verkade som vettiga tjejer, och sa att han kan ringa in oss som extra om en månad eller senare. Det är värsta chansen, det skulle  riktigt kul, men skattekortet räcker nog inte till 3 jobb… Och inte vår tid heller för den delen… Vi får väl se hur det blir. Än så länge har jag bara deltid på Eilefs, och vi hjälper bara till lite på M3.

Share

0 thoughts on “Mycket jobb!

  1. Hej, har tråkiga nyheter om din dator! Efter mycket om o men fick jag tag på Acer o. de har lagt datorn på hyllan p.g.a att de glömt skicka en förfrågan till oss om prisförslag (hade inte ens koll på att garantin gäller). Så vi håller på o härjar men de kommer säker aldrig hinna laga den innan Håkan åker upp även om de erkänner att de gjort fel. Trist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *