Studenttider!

Snart tar brorsan studenten, även han går visst och blir ”vuxen”. Fast jag känner mig väl inte särskilt vuxen än, trots att det var sju år sedan jag tog studenten. Vänta nu…. SJU ÅR!?! Satan vad tiden går. Inte konstigt att jag tyckte det var motigt att plugga i Sundsvall när det var så länge sedan jag satt i skolan sist. Nästa vecka har jag kommit vidare i antagningen för Fotoskolan STHLM, jag är gaaaanska nervös inför den intervjudagen. Ända sedan januari har jag jobbat för att lära mig så mycket som möjligt inom foto och bildbehandling för att öka mina chanser att komma in. Kan inget annat göra än mitt allra bästa och hålla tummarna sen. Puha. 
 
Finns det förresten någon eller några bilder under det senaste som har talat till er som läser bloggen mer än andra? Eller som ni tycker ser bra bildbehandlade ut eller är bara rent av bra helt enkelt? Som vanligt har jag bildångest, det är så svårt att se på sina bilder själv vad som är bättre eller sämre. Man blir blind tillslut. 
 
 
 
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *