De senaste 5 åren…

Tiden går fort och såhär i stundenttider har jag börjat fundera på hur länge sedan det egentligen var sedan jag gick i skolan sist. 5 år sedan. Hjälp. Mycket har hänt sedan dess kan jag lova. När folk frågar vad jag har gjort vet jag inte var jag ska börja. Det händer att jag glömmer bort något land jag jobbat i för det är alldeles för många att rabbla upp. Mina kompisar är färdiga med sina årslånga studier och jag själv har inte ens börjat. Jag är fortfarande ute och leker av mig, har kul och flyr från verkligheten. Jag hoppas fortfarande att en röst ska dyka upp från ingestans och säga till mig vad jag ska göra i mitt liv. Den rösten har inte uppenbarat sig på dessa 5 åren än så länge, frågan är om den någonsin kommer att säga mig något. Antagligen inte. Hur som helst är jag sjukt glad för allt jag upplevt, alla människor jag mött och alla minnen jag har inom mig. Jag har dock en gräns för mitt resande, och planen har varit att växa upp när jag blir 25 år. Den gränsen känns väldigt lagom, och om ett och ett halvt år är jag nog redo att slå mig till ro någostans här i världen och kanske börja studera till journalist eller något inom reklam och bildredigering. Eller så har det dykt upp en annan idé. Varför inte dra ihop ett gäng av sina härliga vänner och starta en sjukt mysig bar/mindre restaurang för några år, på ett varmt ställe? Vi får se helt enkelt, men efter en skidsäsong i Kanada eller eventuellt Alperna om det skiter sig med visum, och en roadtrip i USA är jag nog ganska klar med mitt flängade hit och dit. Det som jag verkligen skulle vilja göra dock är att åka på volontärresa i Afrika eller skaffa ett fadderbarn och hälsa på. Hmm tankarna är många men som sagt, jag har hunnit med ganska mycket de senaste 5 åren…

…bland annat…
Share

0 thoughts on “De senaste 5 åren…

 1. Ja du, det är mer än vad de flesta hinner uppleva under ett helt liv!

 2. Ja du, det är mer än vad de flesta upplever under ett helt liv!

 3. Du är så himla duktigt och har gjort så många saker i ditt liv redan! Du borde verkligen vara stolt för allting du har gjort! Och glad att du inte började plugga som alla andra och blev fast som dom flesta antagligen blivit! du gör helt rätt i att uppleva saker! du lever livet! <3

 4. Vilken fin blogg du har!
  TÄVLING på bloggen, med chansen på att vinna ett presentkort av värdet 350 kronor på Nelly.com!

  Det enda du behöver göra är att rösta på min lilla son som är med och deltar i en fototävling!

  Gå in på tävlingslänken och delta nu! http://sandracederbom.blogg.se/2012/june/tavling.html

  (behöver all hjälp jag kan få med röster, därför jag passar på att ha tävlingar i samband med det) <3

 5. Oj va du har hunnit med mycket! Önska jag själv hade hunnit mins hälften av de du gjort!

 6. Hittade din blogg när jag såg inlägget om resetipsen till Australien. Det är verkligen så roligt att läsa om alla dina äventyr på olika ställen i världen. Det du har hunnit med på fem år är otroligt. Du är en sådan enomr inspirationskälla. Tack för en otroligt intressant blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.