Sista dagen i backen…

…och även sista dagen i Hemsedal. Vi tre brudar i huset blev tillslut efterlämnade av alla grabbarna vilket kändes lite tomt men vi skulle väl inte gräva ned oss för det. Vi tog oss ut i backen i det härliga vädret och körde en heldag med skidåkning. Det blev en toppendag med strålande solsken och härligt slushiga backar med väldigt mycket snö för att vara 1 maj. Solen glassade på utan ett moln på himlen, snön glimrade, näsorna grillades och man kände lukten av lav och blommor. Det var varmt och skönt och ett helt perfekt avslut på säsongen tillsammans med min kära syster och härliga Amanda. Sedan blev det dags för det uppskjutna storstädet som inte var det roligaste men vi belönade oss själva med lite Paradise Hotel innan vi alla tre slumrade i Christines säng.

 

Nästa dag bar det av hemmåt längs de vackra norska fjordarna med nyknoppade träd, snötäckta berg, grönklädda kullar och spegelblanka sjöar. Första destination blev Arvika med Amanda där vi fick käka lite känd Arvika pizza och vi som skojat så mycket om Värmland och alla raggare blev inte besvikna. Raggarbilarna var överallt och ingenstans med musiken på högsta volym och kepsen bak och fram. Inte konstigt att Amanda får åka wakeboard efter raggarbilarna. Efter ett lite ledsamt farväl av vår vän tutade vi oss vidare hemmåt och nu sitter jag här i soffan som om jag aldrig suttit någon annan stans, precis samma känsla som efter varje säsong eller resa. Farväl Hemsedal bubblan, snart kliver jag in i nästa overklighet.

 

 
Hej då Hemsedal!
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *