Sista dagen

MÅNDAG 8 DECEMBER

Helt plötsligt var det sista dagen på resan och det kändes väldigt ledsamt. Men vi tänkte utnyttja dagen till fullo så vi drog till Market Village i hopp om några sista fynd. Dessvärre hittade vi inte så mycket utan drog till vår kära strand en gång för alla. Där blev det mest till att säga hej då till alla, och då insåg vi att vi blivit ganska välkända på hela stranden. T.om. tuk-tuk chauffören körde oss till "våra" solstolar utan att vi bett om det! Folk vi inte ens pratat med vinkade farväl och det kändes inte alls kul att veta att man snart skulle sitta på ett plan hem till kylan.

Vi åkte hem och tog en sista massage och sedan packade vi och drog vidare till stan och åt god pasta. Det blev en sista runda på nightmarket för att shoppa lite småsaker innan vi åkte hem för att få några timmars sömn.

Bye Bye Hua Hin!


Pappa hittade en segelbåt


Orre-snorre badade mest av alla


Sista tuk-tuk åket


Hej då Toker


Sista massagen


Hahaha lite lustigt plakat på en tuk-tuk, läs det röda.


Hotellet


På hotellet


Kackelackor fanns det gott om!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *