Någon har bajsat i vår tvättstuga

Alltså, vad är det med folk som bajsar i tvättstugor?! Varför har någon gått in där och lagt en skit? Mycket märkligt och frågan är vem det var… Vi får väl aldrig veta. Det enda jag vet är att britter inte är så blyga på det planet. De är inte rädda för att släppa en riktig brakare och när jag och Charlotte åkte med några britter i backen var en kille tvungen att avbryta för han sket i brallan mitt i backen. Hahaha asså…

Aja, vi har i alla fall riktigt kul här. Allt som inte skulle hända hemma händer här, helt sjuka grejer. Emma har nu fixat lifkort och vi har åkt lite grann. Vi har haft grymt fina dagar med strålande sol och halvfullt hotell så det har varit riktigt skönt att jobba, allt har gått som det ska. Min handled har blivit mycket bättre, skönt. Vi har fått tre nya tjejer också, eftersom folk har åkt hem. Vi har det bra här helt enkelt!

Share

0 thoughts on “Någon har bajsat i vår tvättstuga

  1. Vad skönt att ni har det bra!
    Hur kan folk bajsa på golvet så där bara? Förstår
    ingenting!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *