Vi vill ha vintersol i backen!

Huset är fortfarande tomt och ensamt… Men jag och syrran har storstädat och fixat det lite mysigt och hemtrevligt (så gott det gick). Annars har vi varit ute i backen och åkt och idag var vi ute och gick en timmes promenad i kylan. Vi har märkt en lite negativ sak här, dock. Var är solen? Himlen är klarblå utan ett moln i sikte men solen kan vi inte skymta. Man kan se några upplysta berg på andra sidan, men vi vill ha solen HÄR! Vi vill sitta i backen med en bayleys och choklad, vi vill få googlebränna och vi vill känna solens värme även om den är långt bort! Tydligen får vi vänta till våren då Hemsedal blir soligt…

Kan hotellet öppna nu så jag får jobba lite!
Syster
Varför är solen på andra sidan?
Och varför är det skugga i backen och i byn?
Men vi är glada ändå!
Misslyckad självutlösarbild…
…mer lyckad självutlösarbild!
Share

0 thoughts on “Vi vill ha vintersol i backen!

  1. GOD JUL på er båda. Vackra bilder på fjäll och snö och solen kommer nu så sakta tillbaka till er, jag lovar. I natt årets längsta svarta natt och nu ÄNTLIGEN vänder det. I morgon smälter den lilla snö vi har då Isa, Far och Oscar skall komma.

  2. yo! googlade lite om australien och hittade din gudie, den var riktigt bra, väldigt övergripande med jobb, grey hound osv. Skulle vissa den en dag senare för en kompis men hittade jag den inte i ditt arkiv. skulle vara schysst om du kunna länka den. Åker dit om tre veckor:)

    vore asaschysst!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *