Underbara dagar!

Den här veckan har varit helt kanon, vi har haft strålande sol utan ett enda moln nästan hela veckan. Hur grymt som helst. Och skidsystemet är så stort. Idag var jag och Charlotte och några brittiska gäster på ett ställe som vi helt har missat innan. Kul att man fortfarande kan hitta nya backar! Och alla hotellets gäster är så himla trevliga den här veckan, det har gått jättebra att jobba och man får bra respons och nöjda gäster är glada gäster vilket är himla skoj!

Igår var jag helt slut, jag hade jobbat 3 dubbelpass på rad men ändå kunde jag inte missa backen, så vi åkte till Auris. Där hade vi picknick som vi fixat själva, med lite varm oboy och bayleys. Bättre kan det inte bli liksom. Nej, för när vi sedan skulle börja dra oss hemmåt för att hinna till jobbet, så har den enda liften vi kan ta dit gå sönder… Så vi fick stå och köa för att få skjutts hem med skoter eller pistmaskin. Tiden gick och folk var redan försenade. Andra började gå uppför backen och runt berget med skidor och pjäxor. Himla idioter tänkte jag, dem kommer aldrig orka… Men när vi fick höra att vi skulle få vänta i en timme minst och att det skulle ta 20 minuter att gå så började vi också knalla uppför. Och fy fan, det var inte kul kan jag lova. Vi gick och gick men kom aldrig fram kändes det som, en timme tog uppförspromenaden. Precis när vi började närma oss slutet körde pistmaskinen förbi med dem som stod före oss i kön, det känndes inte bara lite surt kan jag ju säga. Aja upp kom vi, trötta var vi, och möra ben har vi haft idag. Men så kan det gå…


Picknick med Charlotte, Elize, Sanna och Soffan


Och Emma såklart.


Kön till att få åka hem, den var lika lång bakåt också.


Muntra brudar på väg uppförs


Charlotte och jag


Äntligen kan man åka bräda igen!

Share

0 thoughts on “Underbara dagar!

  1. För jag orkar inte riktigt med den andra… Gör liksom inte så mycket annat än att rida så och nu kan jag skriva dagboken på internet istället för i en bok som jag har annars. men det är ingen som vet att jag startat någon än för jag har haft den i typ två dagar och jag tror ingen av mina vänner tycker den är särskilt intressant… Hur fan hittade du dit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *