Lördags ledigt!

Äntligen en ledig lördag! Första på hela säsongen tror jag, så denna dag var fullspäckad från början till slut. Vi skulle äntligen få uppleva en riktig after ski och en riktig utgång så som alla turister får uppleva det. Jag och syrran började med att dra upp till Skarsnuten och käka grill buffé och dricka bärs i solen. Riktigt skön känsla när man annars springer runt som en vettvilling där på lördagarna. Sedan tog vi oss ned till Skistua och drack ännu mer öl och brände kinderna på uteserveringen. Efter det bar det av ned mot Stavkroa där det röjdes på borden bland alkoholregn och svettskvätt. För att få lite energi i sig igen blev det såklart ett stopp på Burgerverkstaden innan vi kunde byta om inför kvällen och fortsätta dansen på Bart. Hela dagen avslutades med efterfest och nu är jag lagom trött trots att man vaknade klockan 15. Så hälls det snart upp ett glas vin här till maten som vi snart ska tillaga så blir det röj på bransjen ikväll igen. Nu kör vi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *