Natten till 17 Maj, Chrisse 18 år och Norge överlägsna vinnare!

I Fredags kom min kära syster yster till Oslo för att uppleva en helg hon sent skulle glömma. Jag mötte henne efter jobbet så åkte vi hem och bytte om och fixade oss för kvällen. Resten av gänget satt ute i parken och grillade, och sedan blev det lite förkrök. Dock var draget inte det bästa, för alla skulle gå och lägga sig, så jag och Emma upptäckte nya grannar ännu längre bort och helt plötsligt satt vi där i deras lägenhet. Men jag och syrran skulle vidare ut på Grunerlokka och hamnade först på Kaos och sedan Memphis. Där hittade vi den snyggaste och stupfullaste killen ever på tal om ingenting. Vi var såå nära att få åka Russebuss, men kom aldrig med den så det var riktigt typiskt!

På lördagen sov vi lite längre, men sedan drog vi ut på stan för att hitta någonting att ha på oss på 17 maj och allt vad det nu heter. Sedan kom vi hem och syrran klippte mig och Emma och fixade sveisen (frisyren). Emmas gotländska kompisar Johanna och Frida anlände och nu började förfesten. Helt plötsligt hade vi fullt hus och festen tog av. Men hälften av gänget drog in till stan och vi hamnade på mitt jobb där de visade Eurovision. Vi kom lagom till att finalen var i full gång och klockan slog 00.00 vilket betydde att syrran fyllde 18! Norge och Ryback vann överlägset stort och hela Eilefs skrek, tjoade och sjöng med till Farytale, samtidigt som min syrra äntligen kunde säga att hon faktiskt är 18. Sedan drog vi till Sirkus och träffade Emmas chef Odd och drack champagne och goda drinkar och dansade och hade kul. Men helt plötlsigt hade vi hamnat på Eilefs igen och tillbringade resten av kvällen där.

Heja Noooooorgeee

 


Ryback vann

Chrisse och Tord på Eilefs
Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *