Lucia

Idag är det Lucia, och jag visste knappt om det. Det var ett tag sedan jag skrev, men internet har krånglat på hotellet och vi har inte haft mycket egen tid. Hela veckan har mest varit att städa hotellet och förbereda det så att det är fräscht till att gästerna skulle komma. Nu har de kommit. De kom igår kväll och vi servitriser skulle servera för första gången. Och det var ganska avancerad servering med förklaring av alla rätterna, vinerna osv, och vi serverade fondue. Det blev väldigt mycket kaos när alla gästerna kom i samma busslast på en och samma gång, men det var ju ändå första kvällen för oss alla. Så i det stora hela gick det väl ok, det kan ju bara bli bättre. Sedan var det dags för första frukosten imorse och den gick mycket bättre. Till gästernas förtjusning kom morgonen med sol och ny snö med ett molntäcke nere i dalen som var så vackert att man trodde att man var i ett sagoland.

I veckan har vi också hunnit med lite fest och åkning. I Tisdags hade vi första skiddagen, och det var sjukt nice att glida runt med solen steknades. Vi fick också tid att åka lite igår, det var strålande sol som vanligt, så jag , Charlotte och Ellie drog upp hela vägen till toppen, på 3330 möh. Det var grymt fin utsikt, en stund, för sedan kom dimman. Vi trodde aldrig vi skulle komma ner för man såg absolut ingenting. Vi fick ta liften ner istället för att åka.

På festfronten började det med en pubrunda i Tisdags, som blev kanonfylla för alla i personalen. Tur att vi inte hade några gäster att ta hand om nästa dag säger jag bara. Det finns en hel del ställen att gå till här, mycket sköna engelska pubar så det kommer bli en grym säsong. Vi körde även en liten ”minnas var vi var” runda i Torsdags. Sedan har vi inte haft någon bartender, så jag och några har fått stå i baren några kvällar. I fredags hade vi bar opening och en massa bummare kom och det blev rätt mycket folk till slut. Det finns sjukt mycket danskar här.

Man är typ svinigt trött hela tiden, men man kommer väl in i det snart. Ikväll är jag ledig, och våra scheman kommer se ut som en hel del långpass men två dagars ledigt så det blir nog bra!

Share

0 thoughts on “Lucia

  1. åååh, jag blir så avundsjuk så jag får ont i magen! VILL OCKSÅ! jag måste komma och hälsa på!

  2. Vi har också sett bilderna, fantastiskt men tror inte att Hans skulle våga åka där! Jag däremot ville vara ung igen !!! Mormor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *