En rail-eftermiddag i Rachaels trädgård

Äntligen en ledig dag! Det var ett tag sedan. Men ledig och ledig, det är saker som ska göras så fort man får tid över. Tvätta, åka heldag i backen, gå på vinprovning, sova ut, äta pizza och förbereda inför bransje kväll. Efter en heldag i parken där jag och syrran helt plötsligt gjorde en hel del framsteg så tog vi oss till Rachaels bakgård där de har byggt upp en egen rail. Och jävlar vad vi railade, nu kunde ingen skratta åt oss och efter en avdomnande känsla i kroppen efter vinprovningen var vi riktigt grymma faktiskt! Här kan ni se lite av resultaten.

 

Rachael och jag taggar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grillhörna med lite bärs
 
 
 
 
 
 
Och såhär kan det se ut när man misslyckas på en rail…
Share

0 thoughts on “En rail-eftermiddag i Rachaels trädgård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *