Äntligen framme!

Nu kom jag precis hem från en liten sväng på krogen! Vi har alltså kommit fram till Alpe d’Huez, vi kom fram ca kl 15 idag tror jag, och jag åkte från Stockholm igår klockan 8 på morgonen. Det var en riktigt seg resa, men den gick ändå förhållandevis snabbt och bra. När vi kom fram till hotellet träffade vi vår hotellchef Malou som verkar vara en riktig sköning. Så fick vi god lasagne och sedan fick vi våra rum. Mina förväntningar var så låga de bara kunde vara, så jag blev faktiskt positivt överraskad. Inte för att det är något speciellt, täckningsmattan på golvet ligger bara på en tredjedel och vi har en märkligt placerad bidé mitt i rummet. Annars finns ett handfat och våra två sängar, och till och med lite plats att lägga kläder på, så det var himla bra! Jag bor med Madde, en tjej som ska jobba i barnklubben. Därefter hade vi lite genomgång och så lärde vi känna varandra bättre, och det känns som ett himla sjysst gäng.

Sedan fick vi lite kvällsfika och det blev lite sällskapsspel innan vi tog oss ut på byn där det hängde en hel del fransmän. Mycket trevlig första kväll!

Juste, jag kanske ska nämna att när vi kom upp med bussen lyste solen klart på himlen, och det är massa snö här och backarna ser minst sagt helt ok ut! Det här kommer bli en grym säsong!

Share

0 thoughts on “Äntligen framme!

  1. Bra att du är framme. Vi är alltid oroliga när någon åker långt bort. Sol, det finns inte här,NJUT och ha det bra önskar Mormor

  2. ååååååååhhh jag är såååå AVUNDSJUK! gud du kommer ha det så grymt jäkla kul! (vad är en bidé?) jag vill oxå ha snö och skidor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *