En riktigt bra dag!

Underbara dag! Idag har jag varit ledig, äntligen en hel dag! Andra dagens lediga dag på en måndad, så den här dagen tänkte jag inte sova bort. Igår snöade det hela dagen och idag har solen skinit och nysnön legat så gott som orörd, knappt något folk i backarna. Skulle mitt gips hindra mig från denna dagen? Nope, jag knäppte på pjäxorna och körde skidor enarmad. Det gick över förväntan! Vad sjutton, så länge man tar det hyffsat lugnt och unviker vurpor så kan det inte vara så farligt. När vi kom hem igen satte vi oss på terassen och drack varm oboy och solade, så grymt skönt. Idag är en dag då jag är nöjd. Och ikväll blir det utgång, en riktigt bra en känner jag på mig! Och imorgon ska jag jobba i kidsclub, det blir bra!


Charlotte och Sebbe


Karro och Ellie


Hej hej Jakob


Ellie


Alpe d’Huez byn


Charlotte, Madde-Padde och Ellie


Sola lite på terassen


Värmland och Viktor på nyår

Share

0 thoughts on “En riktigt bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.