Sea World

Det är inte så många dagar kvar nu i Surfers, känns lite trist faktiskt. Men igår åkte vi ialla fall iväg till Sea World. Det ingick ju tre parker i vinsten vi fick så vi har varit på Movie World, Sea World och drar till ett vatten land imorgon. På Sea World fick vi i alla fall se en hel del coola shower med sjölejon och delfiner. Så sjukt fina djur, hur får man jobb som delfinskötare, det är väl ändå drömjobbet? Ser så jäkla chill och kul ut! Vi fick också klappa rockor, sjöstjärnor och sjögurkor, slemmiga varelser kan jag lova! Vi såg också hajar i ett stort akvarium, det kändes som att vi var i Cairns och barrirärevet, ser fram emot att få uppleva det!

Idag har varit en lugn dag, låg en stund på stranden som vanligt men nu väntar vi på att tvätten ska bli färdig. Sedan blir det lite förfest innan Ladies Night ikväll!
Häftiga djur
Jag och Jossan på en av alla utekvällar
Share

0 thoughts on “Sea World

  1. Tack för att du berättar så mycket. Vi har också varit i jungeln utanför Cairns, vi åkte amfibiebilar genom skog och träsk, såg många konstiga djur men övernattade inte. Båt ut till Barriärrevet förstås, är ett måste då man åker i glasbottnade båtar och ser allt vackert. Kram

  2. Låter ju hur härligt som helst, det blir nog bra där uppe! Hoppas allt är bra med dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *