Kommentera mera!!

Skrivet i lördags:

Nu har jag varit riktigt flitig med att söka jobb, men det finns inga turister här och därför inga jobb! Alla säger att högsäsongen ska komma igång snart, men den gör inte det! Fan det är verkligen inte lätt att hitta ett jobb.

Igår var ialla fall jag och Emma borta på Marineland och tittade på delfin och sjölejon show, det var faktiskt riktigt coolt. Himla fascinerande djur det där. Sjölejonen var faktiskt riktigt roliga, dem slog delfinerna med storm!

På kvällen gick vi ut, och vi var på både det ena och det andra stället. Vi började på Mojito´s, där jag verkligen hoppas på att få jobb. Jag ska tillbaka dit på söndag, och jag vill verkligen jobba där! Han behöver folk så jag ska allt visa han att det är mig han ska ha! Sedan var vi hos Emelie som har börjat jobba på Mambo´s. Casablanca är ett stort skämt, Emelie var superduktig när hon jobbade där och det finns ingenting som säger att hon inte borde få jobba där. Men den här lilla äckliga bitchen, som har fått mig att tro att jag är världens sämsta människa på denna jord, ville se ett par andra tjejer provjobba först. Hon sa att hon tyckte att Emelie skulle ta jobbet på Mambo´s istället. Problemet är att det inte kommer finnas någon tjej någonsin som kommer duga åt den här bitchen, för hon kan inte samarbeta med andra tjejer. Så är det bara, allt ska kretsa runt henne.

Idag har vi gjort kanske, i princip, ingenting. Och vi skäms. Vi har sovit bort hela dagen, så vi gick upp klockan 7 på kvällen för en jobbsöknads rutt och en god middag på en supermysig restaurang. Och nu sitter jag här, deppig för att det finns inga jobb. Och jag vet inte hur jag ska göra. Är det värt att stanna kvar? Ska jag åka hem till Sverige där det inte heller finns jobb? Ska jag dra mig bort till Barcelona? Eller det som förmodligen kommer bli, jag blir kvar och jobbar som biljettförsäljare åt Casablanca och hoppas på att turisterna ska komma så att något ställe ringer in mig. Problemet är ju bara att vara biljettförsäljare åt ett ställe där man inte tål personalen, t.ex. en viss bitch. "Kom till Casablanca, där har vi jätte trevlig personal och det är god stämning!" Ehm… Jaja, man får ta det man kan!


Emmas chefer, som inte kan ett ord engelska.


Glada sjölejon


Emelie på sitt jobb, Mambo´s

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *