Barcelona på måndag!

Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg. Som det ser ut nu ialla fall så åker jag och Emma till Barcelona med båt på måndag dag, så vi är framme vid 20 tiden. Sedan får vi se hur länge vi blir kvar där eller var vi bor osv! Om vi inte redan åker imorgon med några svenska killar som kör lastbil, de ska iväg till barcelona imorn och vi kanske, kanske kunde åka med så vi får se hur det blir ikväll.

De senaste dagarna har väl sett ut ungefär såhär: Jag har sagt upp mig från jobbet, men ändå inte blivit av med det. Jag har inte fått tillräckligt med lön och jag är totalt lurad, vilket är piss. Och trots det vill de att jag ska jobba kvar. Hur tänker man? Idioter… Det måste bero på värmen, för i vanliga fall brukar jag vara ordentlig och ta jobb på allvar, men just nu bryr jag mig inte. Jag orkar inte tjaffsa. Och det går åt pengar som fan, för jag och Emma är inte direkt ekonomiska. Vi äter typ lunch och middag ute varje dag hehe… Men det beror på att köket är så äckligt så jag klarar inte av att gå in där längre. Men vafan, pengar kan man väl alltid skaffa sig sen igen, visst? Nu gäller det att leva livet!

Vi har varit en del sjuka den sista veckan, jag var till och med hos doktorn här om dagen, för jag har haft en sån hosta. Folk skrek; "Svineflue" efter en när man gick på gatan, så jag tyckte det var bäst att kolla upp det. Men som tur var så var det inte svininfluensan, och nu mår jag bättre.

En annan dag tog vi taxin iväg till en annan strand lite längre bort, bara för att se något annat. Borta i Paguera tror jag det hette. Jättemysigt faktiskt. Ikväll tänkte vi gå på BCM som ska vara så himla kul, det är en super mega stor nattklubb som vi inte kan missa innan vi drar. Så ikväll blir det foam och waterparty!


Rossie och Emma, Emmas supersköna chef


Vi åkte till en strand i Paguera och hittade sjöborrar


Supermysigt!


Jag och Emma tog farväl av hennes jobb. Emma har blivit som en dotter i deras spanska familj, jättesorgligt att lämna dem faktiskt.


Supersöta Emmapemma

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *