Australien, inte längre bara en dröm

Oj, det går riktigt trögt med uppdatering här på bloggen. Men det är tråkigt att blogga i Stockholm. Nu är jag ialla fall på Gotland och hälsar på Emma och lite alptjejer med flera. Härlig semester! Nästa vecka drar jag med Sara till London för fest och shopping. Vi som snackat om att vi ska åka dit sååå himla länge, säkert typ 4 år eller nått, men nu är det bokat så nu drar vi!

Nej, jag gav Stockholm ett försök, men än en gång har jag insett att jag inte hör hemma där. Så är det bara. Det har ingenting att göra med att det var så långt bort att bo på Ekerö, för nu bor jag centralt men det är ändå inte min grej. Punkt slut.

Planen ser ut såhär: Antingen stannar jag i Stockholm och härdar ut jobbet för att tjäna pengar, eller så drar jag till Oslo i 3 månader för att tjäna ännu mer pengar. I Januari drar syster och jag till Australien med familjen. Mamma fyller nämligen 50 år så det blir en två veckors semester där. Men jag och syrran stannar kvar på ett Work and Holiday Visum som håller ett år. Alltså, vi kommer resa runt så mycket vi kan men ändå jobba för att kunna leva också. Det kommer bli drömresan som blir till verklighet. Jag kommer absolut sakna en snowboardsäsong, men hoppas att jag tar till mig surfingen så att den kan ta över snowboardbehovet! Lära sig dyka hade ju varit nått också. Träffa på kängurus, koalor och andra coola djur. Dreggla över dundersnygga Australienska surfare. Mmmhhmm det blir en resa utöver alla andra!

Share

0 thoughts on “Australien, inte längre bara en dröm

  1. Jösses vad jag är avundsjuk!!!! Jag har varit i Cairns och badat på Barrär-revet, bott i Sydney hos min vänninna där flera omgångar. Kom och titta på mina bilder, Mormor

  2. skoja inte vi kommer få så gryyyyyymt KUL!!!! jag är såå taggad 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *