Adventure Capital of the World

Underbara vackra Queenstown. Här skulle man kunna stanna länge. Jag funderade faktiskt på att söka jobb här i ”the Aventure capital of the world”, men det blev lite krångligt med visumet så det får bli en annan gång. Men det hade varit riktigt coolt att göra en skidsäsong här i Nya Zeeland. Säsongen drar igång i början på juni och det finns två skidområden i the Remarkables, bergskedjan som går förbi Queenstown. Det känns lite udda att det är höst här medans ni där hemma går mot varmare tider. Men det gör mig ingenting, för naturen är så otroligt vacker nu med alla färgade löv mot de snötäckta bergen. Det är nog första gången som jag har sett höst och vinter på samma gång. Men det är ganska vanligt här i Nya Zeeland, de har alla årstider på samma gång. Ena dagen kan man gå i shorts och andra dagen tar man till dunjackan.

Vi har i alla fall haft en riktigt bra tid här i Queenstown, mycket fest och lite sömn. Vi har hängt med grymma människor och nu har vi hälsat ett snyftigt farväl till de flesta av våra vänner. Man har känt sig som hemma i Queenstown, man har aldrig varit ensam. Det är folk överallt som man känner, men nu lämnar vi dem för att ta oss vidare tillbaka mot Auckland.

Juste, jag måste bara nämna en lite kul grej. Folk undrar ofta om jag och Jossan är systrar, och igår kom en random dude fram till oss och undrade om vi känt varandra hela livet, för vi använder exakt samma kroppsspråk tydligen. Sedan påpekade en annan snubbe senare under kvällen att vi stod och snurrade nyckeln på exakt samma sätt, så det stämmer väl kanske.

Share

0 thoughts on “Adventure Capital of the World

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *