Dagarna rullar på här i Surfers Paradise

Så, vad har hänt de senaste dagarna då? Inte så mycket egentligen. Bara chill på stranden och fest på kvällen. Vi var på en Big Night Out med hostelet, och det var riktigt kul! Det har varit sjukligt varmt nu ett par dagar, men nu har det tack och lov regnat lite och till och med åskat. Det var ju inte så kul det, med åska, just den dagen vi åkte iväg på Movie World, typ som Gröna Lund. Och eftersom det blixtrade och hade sig så kunde de inte ha alla attraktionerna öppna, men vi hade massa annat att göra ändå. Vi gick 4D bio, där vi brev nersprutade med vatten i biosofforna som dånade och skumpade. Vi gick också på en stuntshow där de körde hej vilt med bilarna. Trodde inte mina ögon ibland, det var riktigt coolt! Ikväll är första kvällen vi tar det lugnt sedan Jossan kom, så vi är sjukt trötta och det ska bli riktigt skönt att få sova ut. God natt på er alla där hemma!


Roomies! Cloe, Paige, jag, Jossan och två tyska tjejer


Brända efter en heldag på stranden


Bilshow på Movie World, helt plötsligt delades bilen av på mitten

Share

0 thoughts on “Dagarna rullar på här i Surfers Paradise

  1. Jättekul läsa vad du (ni) gör, men du vill väl inte bli uppäten av en haj när ni surfar? Var försiktiga och var lite "mesiga" och inte så tuffa ….. Älskade unge, var rädd om dig.

  2. Nej vi ska inte bli uppätna, vi surfar bara när vi är med folk som vet vad dem håller på med, det är för läskigt annars! Kul att du läser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *