Back in Canada!

Det är lite svårt att få tid till att blogg här borta, det är full rulle hela tiden! Men vi har i alla fall varit i Big White ett par dagar och hälsat på lite kompisar. Det var kul att träffa dem igen och trots att snön inte var den bästa hade vi det sjukt bra. Australia Day var slushig och folk körde runt i bikini och badbyxor, så vi hamnade på After beach och drack bärs i solen! Nu är vi tillbaka i Banff igen och det känns lite märkligt att vara här igen men det känns ändå som igår. Fan vad fint det är här!! 
 
 
Vår hyrbil är sämst, vi körde fast så vi fick bära med oss packningen från huset till bilen. Ingen vinteranpassad bill alltså, vi fick typ putta fram den överallt i Big White. 
Det var sjukt nice på Australia Day!
 

Min lilla dator har nog sett sina bästa dagar, den är så jäkla trög så jag kan typ inte lägga in fler bilder. 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *