Sista veckorna nu

Nu har jag jobbat mitt sista frukostpass ever på det här jävla stället! Sååå sköönt!!! Aldrig mer ett jobb som börjar kl 6 på morgonen säger jag bara, det är fan omänskligt. De 12 gästerna som skulle komma nästa vecka har blivit omplacerade på andra hotell så vi kommer kunna stänga hotellet nästa vecka som det var planerat från början. Det betyder, att dem stackarna som skrev på kontraktet till den 22a får stanna hela den veckan utan att jobba! Synd för oss då! Vi ska hjälpa några bygg gubbar som ska komma och renovera hotellet, och jag kan inte tänka mig att vi 5 brudar kommer få stora byggprojekt. Sjukt nice, och hela den veckan är det bartömningar på alla pubarna, så vi kommer nog inte ha problem med att ha kul, samtidigt som vi får flytta in i hotellrum redan på söndag!

Share

0 thoughts on “Sista veckorna nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *