Stay active

Nu jäklar ska jag komma igång med träningen igen, har varit lite upp och ned på senaste. Är ju inte såå långt kvar tills jag och syrran tänkte dra till Sydamerika, vi ska nog boka snart. Och börja planera kanske vore bra. Vart ska vi ens boka flyget till? Nästa vecka börjar jag nytt jobb, nästa helg ska jag upp till Åre och fota ett lopp på 24 km – Skutan Runt, och veckan efter det börjar jag en kurs för Digital Bildbehandling. Om jag inte kommer in på skolan nästa år vet jag inte vad mer jag kan göra för att bättra på meritlistan asså. Men nu händer det grejer och vipps är det November och då drar vi iväg whooop! 
 
Har blivit lite longboard och vattenskidor i veckan, och brorsan har, tids nog, sjösatt sin Australis. Ikväll bjuds det på kräftor, yeey! 
 
Haha mamsen gjorde en vacker faceplant där, blev lite övermodig 🙂 Jag har inte åkt vattenskidor på stööört länge, tycker nog faktiskt att wakeboard är enklare!
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *