Nya planer

Nu har det hänt en massa grejer! Mitt jobb är helt jävla cp, jag som diggade min chef i början men nu hatar jag honom. Det går inte att jobba med spanjorer. De senaste dagarna har jag fått så många utskällningar, för saker jag inte ens förstår att jag ska få skäll för. Igår fick det vara nog, han var så förbannad och skrek på mig och tyckte att jag skulle börja använda huvudet, så till och med gästerna reagerade och kom fram och undrade vad som hände. Jag sa upp mig till slut, så jag hoppas min sista arbetsdag blir imorgon. Och Emma och jag har fått nya ideér. Vi flyger till Barcelona om ca en vecka, och är där ett par dagar. Sedan drar vi till flygplatsen och hoppar på det billigaste flyget och ser var vi hamnar. Om vi inte hittar något så bär det hemmåt. Varför göra sånt som man inte trivs med? Så nu bär det vidare!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *