En helg i Oslo

Nu sitter jag uppe hos grannarna och vi ska se Stockholm Boogie. Bara jag inte får hemlängtan! De har köpt svensk falukorv och köttbullar till oss, gulligt va?

Vilken vecka det har varit! Jag har jobbat rätt mycket och långa pass, och det har varit galet mycket att göra! Men det är faktiskt riktigt kul och jag känner att jag faktiskt gör bra ifrån mig. Jag har fått några små blyga "skryt" (bra kritik på norska) från några av personalen och det tog jag åt mig mycket av, det kändes så skönt att höra! Och jag får tydligen ofta skryt för maten jag lagar från gästerna!

I fredags skulle Emma jobba i garderoben, så jag stannade kvar efter jobbet och drack några öl, och sedan kom Jenkan och vi festade vidare där resten av kvällen. Mycket roligt! Ett kul ställe med helt blandade människor, allt från de snyggaste killarna till de fulaste, tjocka som smala, gubbar som unga, handikappade och bögar! Haha hur kul som helst helt enkelt!

På lördagen skulle jag öppna och den dagen gick ganska långsam eftersom jag var ganska sliten. På kvällen hjälpte jag Emma lite i garderoben, vi hinner aldrig ses annars! Det är tråkigt att vi jobbar så olika… Igår jobbade jag själv hela dagen, det var inte så mycket att göra men nu börjar detta kännas som mitt jobb!

Nu har Jenkan fått jobb på barnhage (dagis) en bit utanför och det verkar bra på alla sätt. Elin har varit på några intervjuer idag så allt löser sig nog. Det ser inte ut att finnas så gott om jobb eller boende i fjällen, så vi får nog försöka hitta nytt boende här i Oslo istället.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *