Inte långt kvar nu…

Nu är resefreaket igång igen. Och det är inte långt kvar nu tills det bär av! Jag har insett att jag bara kommer att kunna jobba 2 månader till. Sedan åker jag med familjen till Åre under julveckan. Sedan har jag en vecka på mig att packa om och drar sedan ner till det saknade Alpe d´Huez med några av alpe brudarna för en veckas besök. Det ska bli sjukt kul, trodde inte jag skulle komma dit den här vintern, det blir lite hysteriskt, men vafan man lever bara en gång! Kul och se hur de har byggt om Lilla prinsen också från förra året.. Efter Alpe har jag 1½ vecka på mig att fixa allt inför nästa resa, för den 19 januari drar vi till Australien! Och så får vi se när jag kommer hem igen nästa gång! 😉

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *