Piff och Puff på upptåg

Veckorna bara flyger förbi. Den här veckan har verkligen gått fort. Imorgon kommer redan nya gäster.

Igår hade vi personal picknick, vilket var himla nice. Jag och Emma åkte därifrån sist, och någon lämnade kvar en hel flaska rosé vilken inte kunde gå till spillo. Så där satt vi och hade vår egen afterski i backen, och fick efter en liten stund sällskap av ett engelskt par. Sedan drog vi vidare upp till hälften av DMCn och satte oss och drack öl med våra nyfunna vänner. Helt plötsligt dök en fotograf upp och så skulle vi agera modeller. ”Shake your hair and say Loreal!” Hahahaha så jäkla komiskt. Så idag har vi varit vid fotostudion och bestämt vilka bilder vi vill ha.
Igår fortsatte festen på kvällen och det var en kul utgång. Jag fick syn på en ensam liten kille sitta i soffan på La Cave och tänkte att han skulle kunna göra Emma sällskap. Så jag och Lilleman gick hem och Emma vaknade imorse i chock och frågade: ”Vad hände inatt egentligen, varför ligger en uppblåst Barbara i min säng?” Lilleman har idag varit runt lite överallt i personalboendet och skrämt många i personalen. Sjukt kul, jag vet inte när jag garvade så sist!


Picnic med personalen


Emma och Lilleman


Emma, Charlotte och Soffan

Share

0 thoughts on “Piff och Puff på upptåg

  1. tack så mycket! Insåg att det är faktiskt inte så svårt ändå… jaa, jag fattar inte mertrafik…
    Gud vad najs ni verkar ha det! allt bra annars?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *