2010

Nu sitter jag i repan och har gjort sedan 07.30. Hårt liv man lever…. Middagen igår var riktigt rolig att servera, gästerna var kanontrevliga och mycket nöjda. Vi sprang ner fort som sjutton några minuter innan 12, drog på oss nyårsklänningen och sedan skålade vi med skumpa. Gäster och personal dansade loss i loungen och några barn visade några riktigt grymma mooves. Sedan tog några sig vidare till Underground, men jag och några andra hamnade på Igloo där de inte sålde shots för kvällen, däremot 100 Euros skumpa… Häromdagen gjorde jag misstaget att köpa en öl för 9 euro där, dem är fan helt koko… Jag drog hem runt 4 tiden, vilket var ganska tidigt med tanke på att andra aldrig gick och lade sig typ, men idag har jag ändå uthärdat mina timmar i receptionen. Bara en halvtimme kvar nu, sedan blir det sleepy time! 

Gott Nytt År!

Share

0 thoughts on “2010

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *