Premiär på Innegården

Jag var ledig på lördagen, och det var riktigt skönt! Jag gick till Kneippbyn från Västerhejde (barfota i en halvtimme för skorna hade gått sönder, jag fick blåsor under hälarna, jag visste inte ens att det var möjligt? Märkligt.)  Där hittade jag mina nycklar, vilken lättnad! Sedan cyklade jag hem och träffade upp Tess och Linn i Almedalen. Sedan lämnade de in sitt bagage vid hamnterminalen över dagen för de skulle med färjan direkt efter krogen på natten. Sedan drog vi och käkade pasta från Pastavagnen, och därefter shoppade vi lite. Dagen gick så sjukt fort och plötsligt satt vi på Kallis och lyssnade på Marmeladorkestern och tittade på damer som Robinsson – Jan Emanuel supit ner och dansade på borden med joggingskor och stora bröst. Det var roligare att titta på än själva bandet haha. (Inte för att det var tråkigt, det var riktigt nice med mycket folk!)

Sedan tog jag mig ett snack med gamlingarna, så Tess och Linn fick komma upp på mitt rum och göra sig iordning och sedan drog vi till mitt första jobb, pizzerian, för att käka. De ville så gärna att jag skulle komma förbi och äta, så varför inte? Dessutom fick jag min lön då också! Sedan drog vi till Emma och förade lite, cyklade efter det in till stan och satte oss på Innegården, gamla Underbar, som hade invigning. Kvällen gick och plötsligt var klockan jättemycket så vi hann inte gå in på något annat ställe. Vi träffade lite gamla klasskompisar från Sudbyskolan och sedan drog Tess och Linn ner till båten. Jag stötte på tjejerna från Kneippbyn, Josefine och Elin så vi satt på Lillebror ett tag innan jag drog hem.

Klockan 07.30 ringer min klocka, en timmer för sent! Jag skulle börja klockan 8 så det var bara att panikrusa ner till cykeln och skynda till jobbet. Ändå kom jag bara 5 minuter för sent, det tyckte jag var rätt bra gjort av mig hehe!


Kallis


Tess på Kallis


Tess och Linn hemma hos Emma


Emma och jag på Innegården


Josefine och Saga på Lillebror


Jag och Elin

Share

0 thoughts on “Premiär på Innegården

  1. 🙂 jo, synd att vi kom i från varandra bara:-( Jag går av nästa tisdag så en hel vecka kvar men jag kanske går ut en sväng i helgen ändå?;-) har haft en 3 dagars den här veckan Phuu..

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *