Besök hemifrån!

Det är svårt att hinna med att uppdatera här på sidan, när jag knappt ens hinner sova! Men hur som helst, i fredags åkte jag tillbaka till Kneippbyn efter jobbet till några kneippbyare och förade lite, sedan tog vi bussen in till stan. Där satte vi oss först på Vinäger och drack riktigt goda drinkar. Sedan gick vi in på Gute och betalade inträde för att se Mange Schmidt, men vi kom tydligen för sent för han hade redan spelat…. Vilken koll…. Men vi hade väldigt kul ialla fall, och dagen efter på jobbet var kaos med folk. Som idag också, och vi har problem med personalen. Nere vid Godisborgen så sjukanmäler sig personalen så sent så vi inte kan hitta någon inhoppare, så där har jag hjälpt till lite de senaste dagarna.

Igår kom Jenkan och Ylva med deras två killkompisar och de stannar en vecka i en stuga vid Norderstrand. Kul att träffa dem igen! Jag åkte dit efter jobbet och vi grillade lite, sedan drog vi till Lillebror och tog det mest lugnt. Skönt för min del eftersom jag gick upp jätte tidigt till jobbet idag.

Nu skulle jag ha dragit ner till Jenkan och Ylva egentligen, men Ylva har åkt in på akuten. Hon har blivit sjuk och fått konstig värk i musklerna. Men det är visst inte så allvarligt, jag hoppas jag kan träffa dem ikväll ändå.


Jag och Ylva på väg in till stan
Share

0 thoughts on “Besök hemifrån!

  1. Frågestunden fortsätter. Än så länge har frågorna bara rullat in 🙂 Men jag vill ha mer! Ju fler esto roligare du vet 😉

    Så vad vill du veta om mitt liv som skådespelerska eller tonåring?

    Fråga vad du vill och du får 100% ärligt svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *