En galen vecka!

Ok, denna veckan har varit helt gal. Jag och Emma har fått en sprätt, vi har gått in i ett beroende av att gå ut och umgås och träffa nya människor. Det är ju så kul! I söndags kom Emma in på mitt jobb när jag skulle stänga, och vi kände för att ta en after-work pils. Vi gled in på London Bar, puben som ligger precis previd Eilefs. En gayklubb allstå. Emmas högsta önskan är att få en bästa bögpolare så där satt vi och raggade kompisar. Kul var det faktiskt, inga hämningar bland bögar när de dansar säger jag bara!

På måndagen åkte jag och J-C och köpte en soffa, och sedan när vi kom hem möttes vi av Emma som satt hos vår nyinflyttade granne. Så vi satte oss hos honom och snackade, han är 29 år och kommer från Malmö. En kanon bra granne! Vi fick nycklar till hans lägenhet så vi kan tvätta hos honom, hehe här slår vi på stort på en gång! Väldigt spontan kväll, men kul!

I tisdags kom Helena och hennes kompisar och käkade på mitt jobb. Emma kom insläntrandes också lite senare och hon mötte ett gammalt ragg som visade sig vara helt kaos. När jag hande stängt skulle jag hjälpa Emma från det finsk/norska ragget och vi hamnade på Olapalula och därefter på Nichol & Son. Också en helt spontan kväll, jag i arbetskläderna och Emma full som aldrig förr. Vi träffade på några svenska killar som visade sig vara det roligaste vi stött på på länge. Jag har aldrig skrattat så mycket!


Kul killar!


Vad är detta? (Jag har ingen aning om hur mitt hår kunde forma sig som ett hjärta när jag sov)
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *