På Russereunion med nya grannar

Den sista tiden i Oslo kommer vara så sjukt kul och det kommer gå så himla fort. Just nu är det som allra bäst, det är vår och vi börjar närma oss sommaren, våra nya inneboende är assköna, vi diggar dem, och vi har fått dem bästa grannarna man kan tänka sig, från alla håll.

I torsdags var vi hos våra grannar till vänster, två norska tjejer på 20 år som skulle på "Russefest", Norges sätt att ta studenten på (skriver ett inlägg om det). De tog oss bort till en stor lokal som bara vimlade av norska russefolk. Reunion då, så det var alla möjliga olika åldrar. Självklart, nu när Emma äntligen har fyllt 20 så borde vi ju komma in överallt, men här, som såg ut att vara årets roligaste fest var man tvungen att ha studentbevis, vilket varken jag eller Emma hade. Men vi hade bestämt oss, på ett eller annat sätt skulle vi in, så vi stod utanför, jag vet inte hur länge, och försökte på alla möjliga sätt. Plötsligt stöter vi på Alex som vi träffade uppe i Trysil och han tog oss till en bakdörr som vi efter många om och men klarade av att smita in vid. Så kom vi tillslut in till och hade sjukt jävla kul!


Anna och Emma hos våra nya grannar på förfest
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *