17 Maj!

Efter inte så värst många timmars sömn gick jag upp och förberedde 18 års frukost till syrran. Det blev Strawberry Daquiri på färska jordgubbar och Mojitos, och en liten present. Det låg folk typ överallt sen natten innan, så det var bara till att väcka hela högen för nu skulle 17 maj firas för hela slanten. Till slut kom vi ut på stan och hamnade nästan direkt i ett barntåg, men vi förstod inte riktigt att vi inte fick vara med…. Hur som helst tog vi oss till Karl Johan och trängde oss fram bland hela Oslos befolkning och såg på ett megatåg med massa duktiga barn som dansade och spelade intrument. Imponerande!

Efter en stund fick vi ont i fötterna och satte oss på gräset vid en fontän och tittade på Russ som badade. Sen blev vi väldigt hungriga och stack och åt pizza på Dollys och mötte även upp Sverre och Tord. Därefter ville jag se hur det gick för gänget borta på Eilefs som körde storsatsning med Pölsebod utanför och 17 maj pynt, det var riktigt mysigt. Sedan drog vi ner till Aker Brygge. Nämnde jag att det var mycket folk tidigare? För då kan jag säga att¨på Aker Brygga var det supermegahysterisktgalet mycket folk. Efter typ hur långt tid som helt kom vi bort till Tjuvholmen och låg och solade oss i gräset ett tag, innan vi fick höra att Kungen skulle till Birkelunden, precis där vi bor! Detta fick vi ju inte gå glipp om så tillbaka till folkmassan igen och fort som fan bort till Trikken som körde oss vidare. Där stötte vi på en svensk snubbe som var jäkligt kul till en början, men duden hängde efter oss resten av dagen och förstod inte riktigt när han var för mycket. Hur som helst fick vi se Kungen, men jag vet faktiskt fortfarande inte riktigt hur han ser ut för vi fick bara se bakhuvudet på han, men det kanske jag inte borde ha skrivit…. Vi såg lite uppträdanden, men vid det här laget var vi jäkligt trötta och traskade vidare hem för en powernap. Den varade dock inte så länge, för då var det bara att ta fram ölen igen och börja göra sig i ordning för middagen som blev på Südøst tillsammans med våra grannar. När vi kom dit hade killarna redan anlänt och söta som de är hade de satt sig varannan med tom stol så det blev en riktig finmiddag. Maten var god och trevligt hade vi, vi skålade för Norge, för Ryback, för 17 maj, och för min syrra som fortfarande fyllde 18 år (jag tror hon hade den längsta födelsedagen man någonsin skådat). Sedan gick vi hem igen för lite förkrök innan vi skulle ut, men alla var så sjukt trötta så vi kom inte längre.


Hela tjejgänget


Badande Russ


Vi som bor ihop


Systrar, lika?


Mums glasss


18 årsbarnet

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *