Vattenläkage


När jag skulle till jobbet i lördags hade en ledning i gatan utanför spruckit så hela Eilefs hade varit vattenfyllt nästan en halvmeter i hela källaren. Inte så kul för allt var genomvått. På söndagen jobbade jag själv hela dagen, och det var inte en enda kund som hade kommit på flera timmar. Jag satt och tittade in i väggen och undrade när någonting skulle hända innan jag skulle dö av uttråkning. Helt plötsligt slocknar lyset i det ena kylskåpet efter det andra och musiken slås av. Det låt konstigt från bakrummet, så jag gick dit och tittade, och visst fan hade det blivit en vattenläcka där också. Det i princip regnade från taket och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Plötsligt gick larmet och det tjöt som in i bängen. Jag fick iallafall tag i chefen och sedan kom brandkåren och det var bara att stänga igen stället och lämna över det till brandmännen så gick jag hem. Grannkorgens övervåning blev helt ödelagt, stackarna.

Så gick jag på bio och såg Yes Man med Jim Carrey, den var riktigt bra, jag rekommenderar den starkt!

I helgen var vi hos Emmas jobbarkompisar och förade lite, och sedan drog vi in till stan. Jag och Emma kom bort från resten men hamnade på Livingroom där det är 20 års gräns, och Emma kom in så vi var glada.


Tjejerna i köket hemma


Hemma hos Fredrikke

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *