En månad kvar tills Thailand!

I fredags jobbade jag natt på Eilfes, och det gick nog ganska bra. Det var kul men stressigt, och jag fick 1000 NOK i dricks!


Klicka på bilden för att komma till Eilefs hemsida

Igår var vi på en visning på ett kollektiv, och det verkade sådär kul… Jag och Emma ska tränga ihop oss i ett miniatyr rum och dela på en dusch med 6 andra tjejer. Kan bli lite jobbigt faktiskt. Det bästa skulle vara om några skulle vilja ta över våran lägenhet efter jul och så kan vi fortfarande bo kvar inneboende. Vi vill inte binda upp oss på den i ett år när vi vet att vi bara kommer stanna till februari/mars.

Igår var vi på vägledning på gymmet där vi kanske ska börja och det var bra! Vi får tillgång till allt, gym, aerobics, yoga, pilates, spinning osv för 495 kr/månaden. Dessutom får vi hela december gratis. Och gymmet ligger verkligen precis bredvid vår lägenhet, vi kan se in i gymmet från vårat fönster.

Emma ska försöka byta jobb för det är inte kul för henne att stå på ett lager. Och dessutom ligger det så långt bort, Stovner liksom. Så igår var vi runt och kollade i lite butiker och det var många som sökte personal! Så det löser sig nog!

I helgen ska jag jobba natt och Emma ska stå i garederoben, så vi får jobba lite tillsammans iallafall =) Nu ska jag kolla efter en resa hem så jag kommer till Stockholm för att ta flyget till Thailand. Det är bara en månad kvar!!


Thailand, kommer bli helt underbart!
Share

0 thoughts on “En månad kvar tills Thailand!

  1. Blev bara lite nyfiken, vad ær det før lagerjobb som ligger i stovner?

    Jag jobbar på Cooplager i rommen.. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *