Sista tiden i Oslo


Sista tiden i Oslo har varit den roligaste tiden ever. Vilket gäng vi har blivit! Ylva kom på besök och vi gick ut och åt och tittade på fotboll på Hard Rock. Hela sista veckan gick nästan ut på att säga hej då till folk som jag aldrig mer skulle få träffa, vilket har varit otroligt slitsamt. Jag tror trårarna har varit väldigt nära att trilla över nästan varje dag. Jag har fått helt underbara vänner i Oslo som jag aldrig kommer glömma, och jag har fått så fina avskeds sms. I veckan hade vi möte på jobbet, och på slutet kom de med tårta full med sprakande tomtebloss och en flaska mousserande vin med ett "lycka till vidare i livet – kort" från hela personalen. Min chef sa ett par riktigt fina ord och han menade också att de verkligen ville ha mig tillbaka i höst. I helgen grillade vi i Sofienbergparken och drog vidare in till byn. I lördags ville jag svänga förbi Eilefs en sista gång när det var full fest, men då brast det för mig. Fan det var jobbigt när personalen kom och sa hej då och att de inte tyckte att jag skulle sluta.

Emmas goda frappe från Waynes.

På söndagen jobbade jag hela dagen, och hela gänget kom och åt hos mig. Chefen kom förbi med en överraskning – jag vann Corona jackan som jag så gärna velat ha! Under en månads tid skulle vi sälja så många Corona som möjligt, och den som sålt mest skulle få en Missing Link jacka, värd flera tusen kronor, och den gick alltså jag hem med! Riktgt kul faktiskt!


Ylva och Jenkan


På fotboll på Hard Rock


Världens bästa Vegard


Odd, Emmas chef


Leon och Emma


Hahahahaha, nej Emma bärsar faktiskt inte


Världens bästa Sverre och jag


Världens bäst gäng på världens bästa jobb
Share

0 thoughts on “Sista tiden i Oslo

  1. Mmm… Men vi kommer tillbaka i höst! Roadtrip nästa!! =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *