Sommaren ligger runt hörnet


Nu är det inte långt kvar till sommar. Vi har haft ett par helt underbara dagar med strålande sol och härlig värme. I fredags skulle jag jobba natt så jag passade på att träffa upp Emma efter att hon slutat. Vi satte oss på Aker Brygge och åt glass och spanade på folk som satt och kosde sig på Lektern. Plötsligt fick Emma ett ryck att hon ville ut och åka båt, så vi hoppade på första bästa båt och körde fram och tillbaka till en ö precis utanför som tog en timme. Ganska spontant och kul! Dessutom köpte jag (finally) med mig färska räkor och satt sen hemma på balkongen och smaskade i mig! Gött!

På kvällen jobbade jag i Lille Eilefs som vi precis har öppnat igen efter en tid med renovering, vilket jag sett fram emot. Det var riktigt kul och jag sålde massvis, det blev nästan ingen ledig stund alls. Mojito efter Mojito, och en massa Corona sålde jag, så nu ligger jag lite bättre till i Corona konkurransen som jag är med i! Emma och hela granngänget kom dit och festade gärnet, så det var gøy! Mindre kul att stackars Malin blev av med mobilen och pengar, typiska ficktjuvar….

 


På Aker Brygge


Oslo


Aker Brygge


Efter en god middag på Olivia´s för att fira Malin som fyllde 21!

Share

0 thoughts on “Sommaren ligger runt hörnet

  1. Jag kommer till Oslo på fredag, stannar hela maj 🙂 Kanske hinner ses nåt innan ni drar! Hälsa Emma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *