Expedition Robinson med Jack Sparrow

TORSDAG 4 DECEMBER

Klockan ringde tidigare än vanligt och vi tog oss upp för att åka till stranden där Cowboy-mannen, Dean, hämtade up oss med båt. Vi skulle åka ut till småöarna utanför Hua Hin. Cowboy-mannen hade förberett med massa frukt och dricka för dagen, och han hade en ny outfit som kapten Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean. Vi tuffade iväg med en halvrutten båt till en ö med minimal strand. Där stannade vi och fick iallafall vara ensamma, tills 4 nordbaggar kom och inkräktade. Vi snorklade och såg lite fisk och gick upp på berget för underbar utsikt. Båtgastarna drog ut till sjöss och hittade massvis med fisk. Jack Sparrow var inte sen med att ta fram grillen vilket slutade med minst sagt färsk fisk till lunch, och god var den också! De så kallade sjömännen (som var sådär halvknaggliga till sjöss) tog oss ut med jollen för att besöka grottan på baksidan av ön. Där möttes vi av ett hav av små skrikande fladdermöss.

Klockan började bli mycket och vi var nöjda med dagen. När vi kom iland vimsade vi omkring och antagligen hade vi fått en rejäl släng av solsting. Tidigare dagar, även tidigare semestrar, hade vi djupa funderingar över sambandet mellan en sådär riktigt snygg gyllenbrun kropp och en Hawaiian Tropic Sun Oil vid sidan. Rödlätta och solkänsliga som vi är har vi aldirg vågat prova, men dagen till ära var det dags att smörjas in till skyarna. Och ja, är huvudet dumt får kroppen lida säger jag bara!

Efter en promenad upp från stranden i solstingsdimman hamnade vi på en svensk restaurang med god mat. Senare på kvällen tog vi en tur på stan och stannade för en drink. Rätt var det var insåg vi att  vi hamnat mitt i en födelsedagsfest med liveband och thailändska strippor.

Båten


Jack Sparrow

Den lilla ön


God fisk


Jack Sparrow grillar


Uppe från berget


Syrran


Hua Hin
Takiab Beach


Ute och dricker drinkar

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *