Härlig ritt längs med stranden

MÅNDAG 1 DECEMBER

Vi började dagen med att lämna tillbaka mopparna i stan och sedan tog vi tuk-tuk bort till Khao Takiab Beach och solade och badade. Pappa och brorsan fick låna en båt av Cowboy-mannen som vi lärt känna, så dem såg vi inte mycket av. Lite senare fram mot eftermiddagen satte jag, syrran och mamma upp på tre hästar och dundrade iväg i full galopp längs vattenbrynet på stranden. Riktigt härligt var det, förutom att man fick en hel del skavsår av att rida i bara bikinibyxor!

På kvällen gick vi till shoppingcentret Villa Market och fyndade några skor. Sedan hamnade vi på en italiensk restaurang och åt god pizza.

Cowboy-mannen

Cowboy-mannen (Dean) hjälper Oscar ut med båten


Mammsen

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *